NAŠE USLUGE

POVOLJNE I BRZE SELIDBE I PRIJEVOZ

Naše usluge selidbi i prijevoza

Selidbe kuća i stanova

Planirate selidbu u novi stan ili kuću? Nemate mogućnosti sami odraditi selidbu?
Slobodno nam se obratite za našu pomoć.

Selidba ne treba biti stresna za vas i vašu obitelj. Možemo vam ponuditi pomoć oko pakiranja stvari, demontaže i kasnije montaže namještaja, čak i temeljitog čišćenja kuće ili stana nakon selidbe.
Odlučili ste se za selidbu i zanima vas kolika bi bila cijena naših usluga, slobodno nas kontaktirajte i naš djelatnik će u dogovorenom terminu napraviti besplatnu procjenu i poslati službenu ponudu.

Ne trebate brinuti za vaše stvari prilikom prijevoza jer radimo kvalitetnu pripremu i zaštitu stvari koje selimo. Dodatno smo i osigurali naše usluge kako bi klijent imao maksimalnu sigurnost i povjerenje.

Selidbe ureda i poslovnih prostora

Nudimo vam prijevoz sa utovarom, istovarom te prema vašoj potrebi pakiranje, demontažu i montažu uredskog namještaja.

Iza nas su mnoge reference sa poslovnim subjektima. Selili smo ADRIS grupu 18 ureda sa 9 kata za 48 sati na drugu lokaciju. Prevozili namještaj predsjedniku Erdoganu za njegova boravka u Zagrebu. Radili sa DOGUS grupom, TEHNIKOM i mnoštvom drugih firmi.
Nudimo usluge kombi prijevoza raznih radnih strojeva i robe na sve destinacije.

Vrijeme rada prilagođavamo vama. Mi smo tu da za vas odradimo posao u vrijeme koje najbolje odgovara vrsti posla kojom se bavite.

Prijevoz namještaja iz trgovačkih centara

Trgovački centar u kojem ste kupili robu ili namještaj nema osiguran prijevoz do vašeg doma? Ili vam ne odgovara njihova cijena/rok isporuke?


U mogućnosti smo Vam ponuditi prijevoz kupljenog namještaja ili tehničke robe iz bilo kojeg trgovačkog centra na području Zagreba do vašeg doma. Bilo da se radi o frižideru većih dimenzija, velikih sjedećih garnitura, višekrilnih ormara…slobodno nam se obratite. Zatražite našu ponudu i usporedite naše cijene sa cijenom dostave trgovačkog centra.
Osim samog prijevoza nudimo vam kompletnu uslugu: prijevoz kupljene robe do vašeg doma, ali i potrebnu montažu kupljenog namještaja.

Naši radnici imaju višegodišnje iskustvo u montaži i demontaži namještaja te smo čak u mogućnosti ponuditi i izradu namještaja po mjeri!

Naši zadovoljni klijenti

Marija M.
@marija_m
Read More
" Hvala Vam puno na brzoj reakciji i super odrađenom poslu. Svakako ću Vas preporučiti svojim kolegama i kolegicama! "
Antonija B.
@b_antonija
Read More
" Svaka pohvala dečkima iz selidba Vidović. Puno ste me ubrzali, a i cijena je povoljna. "
Mislav P.
Mislav P.
@mislav.p1
Read More
" Sve je prošlo glatko, ekipa je rastavila i kasnije sastavila ormare i krevet, pomogla nam zaštititi slike i osjetljivi namještaj, u jednom danu smo sve preselili ! "
Danijela G.
Danijela G.
@dani.g.danijela
Read More
" Kad smo se prvi put selili suprug je posudio kombi iz firme, sami nismo stigli sve preseliti kroz vikend... Uz selidbe Vidović preselili smo se za pola dana i još su nam dečki pomogli počistiti sve. 🙂 "
Marin Z.
Marin Z.
@z_marin.z
Read More
" Podstanari smo sa vlastitim namještajem pa nam kod svake promjene stana treba i pomoć sa selidbom. Već se drugi put selimo sa selidbama Vidović i imamo samo pohvale. "

kontakt

SELIDBE VIDOVIĆ – Selidbe privatnih i pravnih osoba, kombi prijevoz, premještaj i prijevoz teškog namještaja ili stvari. Prijevoze radimo na sve relacije prema dogovoru.

Lokacija

O nama

Naš prioritet je zadovoljstvo klijenta i sigurnost osobnih stvari tijekom selidbe. Nudimo kompletnu uslugu selidbi: premještaj stvari, prijevoz, pakiranje i skladištenje po potrebi.